Om Unikalk

UniKalk® er en bred serie kalktilskud – og er resultatet af råvarer af høj kvalitet. Kalk er ikke bare kalk, og kvaliteten af kalken samt fremstillingsprocessen af tabletterne betyder, at UniKalk® tilbyder højkvalitets kalktilskud.

Orkla Cares kvalitetsafdeling er garanti for kvalitet og korrekt formulering af samtlige produkter. Farmaceuter er til stadighed beskæftiget med kontrol af råvarer, halvfabrikata og færdige produkter. Andre arbejder med formulering og afprøvning af nye produkter og har det mest avancerede måleudstyr til rådighed.

UniKalk ® er udviklet i Danmark under farmaceutisk kontrol. På vores fabrik i Ishøj produceres et bredt sortiment inden for kosttilskud og vitaminer. Fabrikken er Nordeuropas største fabrik indenfor dette område.

Der offentliggøres til stadighed nye internationale studier, der påviser effekt af kosttilskud, herunder kalk, D-vitamin og K-vitamin. UniKalk ® støtter denne forskning gennem økonomiske tilskud til uafhængige forskningsprojekter i ind- og udland.

På basis af eksisterende litteratur og efterspørgsel fra forbrugeren samt egne laboratorieforsøg udvikler UniKalk ® løbende nye innovative produkter.

UniKalk® forhandles på apoteket og i Matas – Find online-forhandlere af UniKalk®

kontakt os, Jette, brug for hjælp

Kontakt os her

Du er velkommen til at tage kontakt til os. Dette gælder både hvis du skal bruge specifik hjælp eller hvis du har spørgsmål til UniKalk.

Kontaktoplysninger